e
Banner

Etiketler: taner horoz



Horoz beyaz eşya lojistiğindeki tecrübesini e-ticarete taşıyor


Yayın: 15-01-2016
Kategori: Lojistik

Horoz Lojistik 2015’te e-ticaret lojistiğine yoğunlaştı. Beyaz eşya sektöründeki uzmanlıklarını bu platforma da aktardıklarının altını çizen Horoz Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Horoz, “Bu projemiz, uygulamaya geçtiğinden bu yana müşterilerimizden yoğun talep görüyor” dedi.  




Horoz ile DSV mikro ihracatta güçlerini birleştirdi


Yayın: 28-12-2020
Kategori: Lojistik

Geçtiğimiz Eylül ayında yurtiçi taşımacılığında önemli bir iş birliğine imza atan DSV Türkiye ve Horoz Lojistik uzun süreli bir anlaşmayla mikro ihracat tarafında da güçlerini birleştirme kararı aldı. İki şirket bu işbirliğiyle başlangıçta Avrupa olmak üzere tüm hedef pazarlarda mikro ve e-ihracatın önünü açmayı ve Türk ihracatçısına rekabet avantajı sağlamayı amaçlıyor. 




Horoz Lojistik teknolojik yatırımlarla e-ticarette yeni hamleler yapacak


Yayın: 23-09-2021
Kategori: Lojistik

Horoz Lojistik, büyüme stratejisinin odağına aldığı e-ticaret lojistiği alanında ciddi teknolojik yatırımlar yapıyor. Bu alana dönük yatırımların 2022 yılında da hız kesmeden devam edeceğini açıklayan Horoz Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Horoz, başlatacakları yeni bir projeyle teknoloji yoğun platform hizmetleri sunacaklarını, e-ihracat lojistiğine yönelik yeni sistemler geliştireceklerini söyledi. 




Horoz Lojistik e-ticaret hizmetlerinin payını yüzde 25’e çıkaracak


Yayın: 21-02-2022
Kategori: Lojistik

Horoz Lojistik, dağıtımdan ihracata, otomasyonlu depoculuktan dijital kontrat yönetimine kadar e-ticaretin tüm alanlarına yatırım yapıyor. E-ticaret firmalarına, lojistiğin ötesine geçip teknoloji yoğun platform hizmetleri sağlayacaklarını belirten Horoz Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Horoz, 2022 yılında gerçekleştirecekleri yeni yatırımlarla e-ticaret hizmetlerinin payını toplam yurt içi ticaret hacimleri içinde yüzde 25’e çıkaracaklarını söyledi. 




Horoz Lojistik’in ajandasında büyük ölçekli e-ticaret lojistiği ve mikro ihracat var


Yayın: 18-01-2024
Kategori: Lojistik

2024 yılı için büyüme, yatırım beklentileri ve hedefleri doğrultusunda oldukça kapsamlı bir strateji oluşturduklarını vurgulayan Horoz Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Horoz, teknoloji ve otomasyon yatırımlarını sürdüreceklerini, e-ticaret ve e-ihracata yönelik yurt içi ve dışında depolama kapasitelerini büyüteceklerini, aktarma merkezi sayısını 36’dan 41’e çıkaracaklarını, elektrikli araç ve GES yatırımı yapacaklarını açıkladı.